Actueel

JAVO toegetreden tot JOKAN, YTG en JOC

JAVO Vastgoed is reeds toegetreden tot JOKAN, YTG Maasland en JOC Gennep.

JOKAN (Jong Onroerend goed Knooppunt Arnhem Nijmegen) stelt zich tot doel een platform te zijn, waar het op een prettige en informele manier mogelijk wordt om, vanuit verschillende invalshoeken, kennis en informatie uit te wisselen over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed. Het is een vereniging voor jonge goed opgeleide vastgoedprofessionals in de regio Arnhem Nijmegen, die in hun vak uitdaging zoeken en resultaten boeken boven een gemiddeld niveau. Middels formele en informele bijeenkomsten en activiteiten wordt kennis uitgewisseld op het gebied van juridische, commerciele en economische ontwikkelingen in de onroerendgoedmarkt.

YTG (Young Talent Group) Maasland bestaat uit een groep zelfstandige ondernemers en talenten uit het bedrijfsleven, de agrarische sector, sport, wetenschap, de zorg, journalistiek, cultuur, onderwijs, overheid, politiek en dergelijke. Talenten met een gezonde dosis ambitie en een frisse blik op de regio Maasland. YTG denkt na over vraagstukken die relevant zijn voor de leefbaarheid en de toekomst van de regio. De uitkomsten van diverse bijeenkomsten en onderzoeken worden gedeeld met de lokale politiek om zodoende meer draagkracht en daadkracht te krijgen om de regio te versterken.

JOC (Jonge Ondernemers Club) Gennep is een gevarieerde club van zelfstandige ondernemers uit de gemeente Gennep die periodiek bijeenkomen om de regionale verbondenheid te vergroten. Kennis en ervaring van uiteenlopende disciplines worden met elkaar gedeeld. 

< Ga terug