JAVO Vastgoed

JAVO Vastgoed B.V. is een commercieel vastgoedbedrijf. Het bedrijf heeft sinds de oprichting focus op het investeren in hoogwaardig onroerend goed en ontwikkelen van nieuwbouwprojecten.

Javo Vastgoed

Projectontwikkeling

Wij investeren in de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten op het gebied van wonen en werken, veelal in de regio Nijmegen-Venlo-Den Bosch. Dat kunnen woningen zijn, kantoorruimten, bedrijfshallen, winkels, recreatief vastgoed of een combinatie daarvan. Als projectontwikkelaar zijn wij bereid en in staat om te investeren in het gehele proces van vastgoedontwikkeling en de uiteindelijke realisatie. Gedurende dit proces dragen wij het volledige financiële risico, tot het moment dat het gerealiseerde vastgoed is verkocht of verhuurd. Binnen de randvoorwaarden van onder meer tijd en kosten sturen wij alle bij het project betrokken partijen aan. Door met een open vizier en veel creativiteit vanaf de initiatieffase een project aan te pakken, realiseren wij samen met gemeenten en onze adviseurs succesvolle nieuwbouwprojecten. Naast de ontwikkeling van nieuwe projecten houden wij ons ook bezig met de transformatie van bestaand onroerend goed.

Beleggingen

Wij investeren in hoogwaardig onroerend goed zoals winkels, kantoren of woningen die al reeds zijn verhuurd of kunnen worden aangekocht voor latere verhuurmogelijkheden. Doordat wij direct van u aankopen heeft u zekerheid en een gedegen partij om mee samen te werken. In nauw overleg wordt alles met u doorgesproken en kunnen wij desgewenst middels een "sale and lease back" constructie uw onroerend goed aankopen. Sale and lease back is een constructie waarbij uw onderneming een of meerdere objecten, waarvan zij eigenaar is, aan JAVO Vastgoed verkoopt om het vervolgens tegen een nader overeen te komen huurprijs en tijdsduur terug te huren.

Samenwerking

Naast het zelfstandig ontwikkelen van nieuwbouwprojecten, werken wij dikwijls samen met andere projectontwikkelaars, (institutionele) beleggers, bouwaannemers of woningcorporaties. Risico’s worden gedeeld en elke partij is verantwoordelijk voor de taken die hij het beste kan uitvoeren. Door een optimale samenwerking tussen de eigen kwaliteiten en belangen, en die van onze samenwerkingspartner, wordt bijgedragen aan een gezamenlijk resultaat.

Heeft u objecten, locaties of bouwgrond die door ons kunnen worden (her-) ontwikkelt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Postadres en contactgegevens:
JAVO Vastgoed B.V.
Bonkelaar 14 
6595 CC Ottersum 
T. (0485) 801 251 
E. info@javo-vastgoed.nl
 LinkedIn Luuk Arts

(JP Real Estate en Keyserhoff Vastgoed zijn onderdeel van JAVO Vastgoed) 

Kantooradres:
Spoorstraat 155 
6591 GT Gennep

Bezoek uitsluitend op afspraak

© Copyright 2024
Created by