Over JAVO

“U houdt de regie, wij managen” is al jaren onze slogan om voor klanten op rendabele wijze projecten te realiseren die voldoen aan de individuele eisen en wensen van de eindgebruiker. Als partner in de ontwikkeling van vastgoedvraagstukken ontzorgen wij onze klanten door samen gericht doelen te stellen, met passie en creativiteit projecten aan te pakken en leiderschap te tonen. Visie

Elk project, of specifieke fase in een project, vraagt om een accent dat meer op de creativiteit, het proces, de planning of de financiën is gericht. Een locatie tot ontwikkeling brengen of sturing te geven aan een project, met gevoel voor de omgeving en oog voor een hoge gebruikswaarde, vergt inzicht en marktkennis. Dat zijn enkele bewezen kernwaarden van JAVO. Door het project al in de initiatieffase van meerdere kanten te bekijken, met een scherpe blik op alle mogelijkheden, behalen wij het maximale resultaat voor onze klanten. 

Werkwijze

Onze werkwijze begint met het verkrijgen van inzicht in uw wensen en het daarmee samenhangend risicoprofiel. Met onze jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedbranche kunnen wij u helpen de mogelijke risico’s van het project inzichtelijk te maken en te beheersen. Onze activiteiten en werkwijze is inhoudelijk, onafhankelijk, professioneel en resultaatgericht. Daarnaast hebben wij vooral plezier in wat we doen, het optimaal en transparant bedienen van uw wens waarbij de klant volledig de regie behoudt. 

Directie

  • Dhr. L.J.P. (Luuk) Arts 
  • Dhr. F.J.M. (Fran) Janssen (raad van advies)

JAVO is lid van diverse organisaties die de gemeenschappelijke belangen in onze branche bevorderen.

Historie

JAVO Projectmanagement B.V. is een commercieel adviesbureau gericht op het adviseren en begeleiden van (nieuw)bouwprojecten. De naam JAVO is medio 2008 ontstaan als afkorting van Janssen Arts Vastgoed Onderneming, een samenwerking tussen beide directieleden. JAVO heeft sinds de oprichting focus op het investeren in hoogwaardig onroerend goed en ontwikkelen, adviseren en begeleiden van nieuwbouwprojecten. 

© Copyright 2024
Created by